Röda Kvarn Edsbyn

Välkommen till den moderna landsortsbiografen!

Kommande föreställningar

Film/Event Datum/Tid
The DuffSöndag 19/4 kl. 17:00 Boka platser
Fast & Furious 7Söndag 19/4 kl. 19:00 Boka platser
The DuffTisdag 21/4 kl. 19:00 Boka platser
The Avengers : Age of Ultron 3DOnsdag 22/4 kl. 19:00 Boka platser
Dagbio: Still AliceTorsdag 23/4 kl. 14:00
Filmföreningen: PrideTorsdag 23/4 kl. 19:00 Boka platser
The Avengers : Age of Ultron 3DFredag 24/4 kl. 19:00 Boka platser
Opera på Bio: Cavalleria rusticana/PajazzoLördag 25/4 kl. 18:30 Boka platser
Asterix - Gudarnas Hemvist - (Sv tal)Söndag 26/4 kl. 16:00 Boka platser
The Avengers : Age of Ultron Söndag 26/4 kl. 18:00 Boka platser
Visa fler


Aktuella filmer/event

 • The Duff
  Bianca (Mae Whitman) är en självsäker tjej som går sista året på high school. När hon får höra att hon omnämns som DUFF (Designated Ugly Fat Friend) till sina mer eftertraktade vänner (Skyler Samuels och Bianca Santos) krossas hennes världsbild direkt. För att återuppfinna sig själv och kunna attrahera drömkillen Toby (Nick Eversman) anlitar Bianca sin granne Wesley (Robbie Amell), en av skolans populäraste killar, som kärlekscoach. Skolans största mobbare Madison (Bella Thorne) gillar inte alls att en DUFF umgås så nära med hennes ex-pojkvän, men en hemsk viral video kan inte stoppa barndomskompisarna Bianca och Wesley från att börja se på varandra med helt nya ögon.

  I rollerna:
  Bella Thorne, Mae Whitman, Robbie Amell, Allison Janney, Ken Jeong, Skyler Samuels, Bianca A. Santos
 • Dagbio: Still Alice
  Alice Howland är lyckligt gift med tre vuxna barn och ett hus på the Cape. Hon är en hyllad Columbia-professor på höjden av sin karriär när hon plötsligt märker en glömska som sakta kryper sig på henne. I takt med att förvirringen börjar skymma hennes tänkande och hennes minne börjar svika får hon en förödande diagnos: tidigt stadium av Alzheimers sjukdom. Som den oberoende kvinna hon är kämpar Alice med att behålla sin livsstil och leva i nuet, trots att hennes personliga jag långsamt skalas bort.

  I huvudrollen återfinns Julianne Moore, som belönats med en Oscar för Bästa kvinnliga huvudroll. Hon har tidigare belönats med en Golden Globe (Drama) för sin rollprestation i filmen.

  Still Alice bygger på romanen Fortfarande Alice av Lisa Genova.

 • Fast & Furious 7
  I den 7:e delen av succéserien dyker en ny karaktär upp, Ian Shaw, som ska hämnas på de som är ansvariga för hans brors död - Dominic Toretto och hans gäng.
 • The Avengers : Age of Ultron
  När Tony Stark försöker starta ett fredsbevarande program går det snett. Jordens framtid är hotad och Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow samt Hawkeye sätts alla nu på prov. När den onde Ultron träder fram är det upp till medlemmarna i Avengers att stoppa honom från att sätta sina planer till verket, vilket leder till ett episkt, unikt och världsomspännande äventyr.

  I rollerna ser vi Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Jeremy Renner och Samuel L. Jackson. James Spader är Ultron och två nya karaktärer gör entré: Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) och Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) vilka bägge besitter enorma krafter
 • Opera på Bio: Cavalleria rusticana/Pajazzo
  Biljettpriser:
  Ord vuxen: 250kr Ungdom -26år: 190kr

  En helkväll med opera när Folkets Hus och Parker livesänder dubbeloperan Cavalleria rusticana/Pajazzo från Metropolitan i New York. Operorna, skrivna av Pietro Mascagni och Ruggero Leoncavallo, sänds den 25 april 18.30.
  David McVicar regisserar den första nya Met-uppsättningen av denna populära dubbelopera, med Marcelo Álvarez I sin Met-debut i båda de ledande tenor-rollerna. Först ut den förhärdade förföraren Turiddu och sedan som clownen Canio. Eva-Maria Westbroek gör rollen som Santuzza, den övergivna kvinnan i centrum av Cavalleria rusticana, med ?eljko Lu?i? som den chevalereske Alfio.
  Patricia Racette spelar Canios olycksaliga fru Nedda i Pajazzo, med George Gagnidze i sitt första Met-framträdande som Tonio. Mets chefdirigent Fabio Luisi leder båda operorna.
  I rollerna:
  Eva-Maria Westbroek - Santuzza
  Marcelo Álvarez - Turiddu
  ?eljko Lu?i? -Alfio
  Patricia Racette - Nedda
  Marcelo Álvarez - Canio
  George Gagnidze - Tonio
  Lucas Meachem - Silvio
  Regi: David McVicar
  Dirigent: Fabio Luisi
  Musik: Pietro Mascagni/Ruggero Leoncavallo
  Scenografi: Rae Smith
  Kostym: Moritz Junge
  Ljusdesign: Paule Constable
  Koreografi: Andrew George
  Vaudeville-konsult: Emil Wolk
  Text: Svensk text
  Beräknad längd: 3 tim 30 min
  Visas: 25 april 18.30
 • The Avengers : Age of Ultron 3D
  Från Marvel Studios kommer nu "Avengers: Age of Ultron," den episka uppföljaren till den största superhjälte-filmen genom tiderna. Jordens mäktigaste hjältar; Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow och Hawkeye bär jordens öde på sina axlar. När den ondskefulla Ultron dyker upp är det upp till Avengers att stoppa honom från att få igenom sina fruktansvärda planer. En obehaglig allians och ett oväntat beslut bereder vägen för ett episkt och unikt äventyr. I rollerna ser vi Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson och James Spader som Ultron

  I rollerna: Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson och James Spader
 • Filmföreningen: Pride
  Sommaren 1984. Margaret Thatcher sitter vid makten i Storbritannien och gruvstrejken rasar vilt ute i landet. Samtidigt pågår Pride-paraden i London där en grupp gayaktivister bestämmer sig för att stötta gruvarbetarna och samla ihop pengar till deras fackförening. Facket är emellertid negativ till deras stöd och väljer att avstå. Gayaktivisterna låter sig inte avskräckas och tar därför sitt stöd direkt till de strejkande arbetarna och en oväntad allians tar form. Pride baserar sig på verkliga händelser.
 • Asterix - Gudarnas Hemvist - (Sv tal)
  Julius Caesar har bestämt sig för att bli av med de okuvliga gallerna en gång för alla. Eftersom hans armé inte har lyckats rå på dem hittills beslutar han sig för en ny strategi: att bygga en högmodern civilisation utanför gallernas grindar! Ett nytt Rom ? Gudarnas hemvist ? ska tvinga Asterix och hans vänner att antingen anpassa sig till den romerska kulturen eller att flytta. Trots att Asterix och Obelix gör allt för att stoppa bygget börjar romerska medborgare flytta in. När de till på köpet gör utflykter till gallernas by utbryter kaos. Ska Caesar slutligen avgå med segern?